Veokid

25 kohta, mida Volvo FH võib oma koduks nimetada

Lumistest ja jäistest teedest palavuse ja kõrbeteni. Üle mägede ja tasandike. Volvo FH on veok, mis saab alati hakkama kuitahes keeruka töö või kliimaga. Juba 1993. aastast on Volvo FH olnud klientide ootustele vastav veok. Ja 25 aastat hiljemgi on Volvo FH progressi eesliinil ja ületab ootusi. Esitame 25 erinevat ilmastikutingimust, millega Volvo FH hakkama saab. Kas teil on veoki juhtimiseks oma lemmikilm?

25: Lumised ja jäised teed võivad olla ohtlikud. Volvo FH tagab juhi turvalisuse selliste funktsioone abil, nagu elektrooniline stabiilsusprogramm ja Volvo dünaamiline roolisüsteem.

24: Allamäge sõites pakub Volvo mootorpidur suurepärast pidurdusjõudu. Isegi karmides tingimustes.

23: Kütusesäästlik sõitmine võib mägisel maastikul osutuda raskeks ülesandeks. Volvo I-See prognoosiva kiirushoidiku abil võite saavutada veelgi väiksema kütusekulu.

22: Järskudel tõusudel on vaja suurt jõudlust. Alates esmaesitlusest 1993. aastal on Volvo FH olnud mistahes maastiku korral suurepärase võimsuse eeskuju.

21: Volvo FH ei ole lihtsalt veok. See on töö- ja eluruum. Pikkadel marsruutidel on juhi mugavus oluline. Juba 1993. aastast on Volvo FH konstrueerimisel olnud tähelepanu keskmes juht. Ja ulatuslike tegelikus kasutuses tehtud katsetuste tulemusi arvestades on kabiin arendamine jätkunud.

20: Täpne roolimine on oluline kõikjal. Kurvilistel teedel annab Volvo dünaamiline roolisüsteem juhile rooli üle veelgi parema kontrolli ning vähendab selja ja kaela pinget.

19: Ookeani lähedal või tugeva vihmaga sõitmine paneb värvijate töö proovile. Volvo FH värvi- ja krundikihtide all on kaks korrosiooni eest kaitsvat kihti. Kas teadsite, et Volvo FH on saadaval 650 erinevas värvitoonis?

18: Roomekäikudega I-Shift võimaldab Volvo FH-l vedada raskemaid koormaid. See teeb võimalikuks võtta vastu veelgi rohkem töid.

17: Kõik teed ei ole elava liiklusega. Et aidata juhil ärkvel püsida, on Volvo FH varustatud mitme tavatut käitumist tuvastava süsteemiga, mis annavad märku, kui on aeg teha paus.

16: Hea nähtavus on maanteel abiks. Volvo FH esiklaas on läbi aastate aina suuremaks muutunud, et luua juhile veelgi parem töötamiskoht.

15: Kütusekulu vähendamine suurendab kasumlikkust. Volvo veokijuhtide koolitusprogramm pakub teadmisi ja vahendeid täiendavaks raha säästmiseks ja heitmete vähendamiseks.

14: Alates turuletoomisest 1993. aastal on Volvo FH aidanud veoettevõtteil heade tulemusteni jõuda. Veok on mitmekülgne ja mõeldud toimetulekuks iga võimaliku tööga. Sellega kaasnev märgatav kütusesääst vähendab nii kulusid kui ka heitmeid.

13: Volvo Trucksi jaoks on oluline, et maastik jääks roheliseks. Volvo FH väiksemate heitmete poole liikumine on igikestev teekond. Seejuures on tagatud samad tööomadused, mida kliendid on harjunud eeldama.

12: Suure keskmise kiiruse hoidmine suurendab tööviljakust ja säästab kütust. Uute funktsioonide ja lahenduste abil areneb Volvo FH pidevalt edasi. Suurepärase pidurdusjõu ja jõuülekande kombinatsioon annab Volvo FH-le ainulaadse eelise.

11: Kolm korda on Volvo FH pärjatud aasta veokiks. Mõned viimati žüriile muljet avaldanud funktsioonidest on uuenduslik kabiin ja jõuülekande komponentide tehnoloogia tipptase.

10: Sõidurajal püsimise abisüsteem tagab veokijuhi ohutuse teekattemärgiseid kaameraga jälgides ja nende ületamise korral juhti hoiatades.

9: Sõidumugavus on oluline. Eriti pikkadel teedel. Tegelikus kasutuses tehtud intensiivsetel katsetustel uuris Volvo Trucks, mida juhid väärtustavad. See andis Volvo FH juurutamisel edumaa. Ja nii on see tänini – Volvo FH on veok juhi jaoks.

8: Volvo FH-s on järk-järgult kasutusele võetud aktiivseid ohutusfunktsioone. Üks näide on avariipidurdusega kokkupõrkehoiatus. See ühendab endas radari ja kaamera sõidukite tuvastamiseks veoki ees.

7: Isegi paigalseisev Volvo FH tagab juhi turvalisuse ja mugavuse. Üks uuemaid funktsioone on I-Park Cool. Kliimasüsteem tagab juhile öösel hea une, olgu ilm väljas milline tahes.

6: I-Shifti topeltsidur aitab mägisel maastikul kütust säästa. I-Shifti topeltsidur tagab kiire ja kerge käiguvahetuse mootori pöörete vähenemiseta.

5: Volvo FH esituled on ühed äratuntavaimad maanteel. Aga need ei ole ainult kena välimusega, vaid muudavad veoki ka teiste liiklejate jaoks nähtavaks. Disain sai innustust jääst ja Skandinaavia talvedest. Esilaternate kõrgrõhulahenduslambid pimestavad vähem teisi autojuhte ja liiklejaid. 

4: Palavas ja tolmuses kliimas sõitmine on raske töö. Volvo FH saab sellega hõlpsasti hakkama. Enne turuletoomist 1993. aastal katsetati Volvo FH-d ulatuslikult kuumas kliimas USA-s Arizona osariigis ja Lääne-Austraalias.

3: Kui tõuseb tuul, võib sõitmine raskeks minna. Volvo dünaamiline roolisüsteem tasakaalustab tugeva külgtuule mõju ja vähendab pinget juhil lihastele.

2: Veokist väljudes ja sinna sisenedes on oluline end turvaliselt tunda. Volvo FH varustusse saab valida 105 dB sireeniga vargusevastase süsteemi, mis aitab säilitada turvalisust kõikjal, kus sõidate.

1: Kes teab, mida tulevik toob. Üks, millele saab kindel olla, on Volvo FH.