Veokid

Volvo FH veoki 25 kangelast

Volvo FH on veokijuhtide jaoks välja töötatud veok. Kuid enne veokijuhini jõudmist on veoki üle mõelnud ja sellele käed külge pannud mitmed entusiastlikud töötajad. Siin on 25 kangelast, kes teevad kõvasti tööd, et iga Volvo FH panustaks teie ettevõtte edusse.
Mees seismas Volvo FH ees

25: Stig Falk. Göteborg, Rootsi
Tööstusdisainer (1993)

– Töötasin 1993. aastal, kui Volvo FH turule toodi, tööstusdisainerina. Olen kõige uhkem selle üle, et alustasime konstrueerimisega kohe protsessi algetapis ja teadsime juba enne, mida soovisime teha. Kui näen Volvo FH-d praegu, tunnen suurt rahulolu.

24: Wijnand van den Brink. Beesd, Holland
Eritoodete ja uuenduste valdkonna juht
  

Arvan siiani, et Volvo FH turuletoomine 1993. aastal oli erakordne. Kabiini ja mootori tehnoloogia poolest oli see tõeline revolutsioon. Müügiesinduste ja klientide huvi ületas kõik ootused, mis kajastus selgelt ka tellimuste arvus. Minu jaoks isiklikult on olnud suurepärane kogemus vahendada aktiivselt teadmisi Hollandi turult Volvo peakontorile ja vastupidi ning kohandada veokeid Hollandi turu erinõudmistega.

23: Staffan Rödjedal. Göteborg, Rootsi
Vanemtootejuht, Volvo FH

Volvo FH on välja töötatud parimate veokijuhtide ligimeelitamiseks ja samal ajal omanikule võimalikult suure tootlikkuse tagamiseks. 

22: Raili Riiberg. Tallinn, Eesti
Volvo Trucksi müügi- ja turundusjuht

Olin 2012. aastal Göteborgis Volvo FH4 esitlusmeeskonna liige ja mul on suur rõõm näha, et veokeid tarnitakse meie klientidele Eestis. Minu ülesanne on tagada, et meie kliendid oleksid osa Volvo kogukonnast ja naudiksid veokitega sõitmist. Meie väike ja suurepärane müügimeeskond tagab, et Volvo FH veokeid tarnitakse klientidele parimal viisil.

21: Thomas Thuresson. Lundby – Göteborg, Rootsi
Kaugvedude valdkonna juht

Volvo FH on kehtestanud veonduses uusi standardeid 1993. aastast alates. Minu ülemaailmne vastutus on seda jätkata. Soovime püsida arengu eesliinil ja tagada, et Volvo FH on alati klientide esimene loomulik valik.

20: Mats Karlsson Lindh. Göteborg, Rootsi
Tootearendusvaldkonna juht

Olen pühendanud 35 aastat oma elust Volvo veokite arendamisele ja täiustamisele. Nende aastate jooksul olen osalenud kõigi suuremate uuenduste väljatöötamises. Mulle on pakkunud suurt rahuldust vaadata ja kuulata klientide arvamusi meie uudiste kohta. See annab edaspidiseks palju energiat, et taas klientide ootusi ületada.

19: Sonia Rodrigues. Curitiba, Brasiilia
F-liini tootmisosakonna koordinaator

Minu osa Volvo FH suurepäraseks veokiks muutmisel on juhendada pühendunud inimesi, kes toodavad kvaliteetseid veokeid, mis avaldavad muljet ja äratavad teedel kõigi inimeste imetluse.

18: Eskil Sturesson. Göteborg, Rootsi
Vanemmehaanik

2002. aastal turule toodud Volvo FH peaprojektijuhina oli mul au töötada suurepärase meeskonnaga, kes töötas välja eduka Volvo FH!

17: Simona Hanoun. Tuve – Göteborg, Rootsi
Monteerija

Annan endast parima oma ülesannete täitmisel põhimooduli raamil, et saata meie klientidele veatu ja kvaliteetne veok.

16: Roman Trosin. Tallinn, Eesti
Piirkonnajuht, VGFS Estonia

Pakun paindlikke ja mõistlikke finantslahendusi klientidele, kes soovivad osta Volvo FH veoki. Teen tihedat koostööd Volvo kontserni müügiosakonnaga, et tagada klientidele nende FH veokitele sobivad tugiteenused.

15: Ida Leitner. Tuve – Göteborg, Rootsi
Monteerija

Minu ülesanne on tagada konteineri kvaliteetne koormamine, mis rahuldab kliendi nõudmisi.

14: Martin Tomlinson. Warwick, Ühendkuningriik
Tooteesitluste juht, Ühendkuningriik & Iirimaa

Esitlen turu parimat veokit, Volvo FH-d, meie klientidele ja ajakirjanikele.

13: Diogo Dias dos Santos. Curitiba, Brasiilia
GTO E&BM tootmisosakond

Töötame iga päev intensiivselt ja pühendunult, keskendudes alati kliendi edule. Meie meeskonda läbivad mitmed veokid ning püüdleme alati ohutu ja tervisliku keskkonna poole, sest see võimaldab meil pakkuda suurepärast kvaliteeti.

12: Glenn Johansson. Göteborg, Rootsi
Tooteohutuse juht

Kui Volvo Trucks 1995. aastal esimese raskeveokitootjana juhi turvapatja esitles, töötasin turvapadja projektijuhina. Peale kõikide väljakutsete, nagu turvapadjasüsteemi väljatöötamine, sain FH kokkupõrkekindluse parima tõendi 1997. aastal, mil Saksa ajalehe esiküljel teatati: „Tänan jumalat ja Volvot, et liiklusõnnetuses ellu jäin“. Nii lausus turvapadjaga varustatud Volvo FH juht, kes oli maanteel väga suurel kiirusel pargitud veokile tagant sisse sõitnud. Veokijuht väljus kokkupõrke järel kabiinist ilma ühegi vigastuseta ja naasis paari päeva pärast tööle. 

11: Sander Kõivuste. Tartu, Eesti
Müügiadministraator

Töötan müügiadministraatorina ja olen Volvo saadik, kes tagab, et Volvo FH antakse kliendile üle koos kõigi vajalike koolitustega. Nii saame tagada, et veokit kasutatakse parimal viisil. Töötan alati kliendi parimaid huve silmas pidades.

10: Shilpa Vijayakumar. Bangalore, India
Mehaanika nooreminsener, pidurid ja rehvid

Töötan pidurite ja nende CAD-moodulitega, sealhulgas nende dokumenteerimisega. Sellega annan oma panuse, et igasse veokisse saavad õiged osad. 

9: Björn Andersson. Göteborg, Rootsi
Vanempeainsener

Olen loomingulise ja uuendusliku tehnoloogiaga töötanud 44 aastat. Sinna aega jäävad esimene raskeveokite turvapadi ja Volvo FH roolisamba väljatöötamine, mis on endiselt maailmatasemel – kõik see oli ja on endiselt väga huvitav.

8: John Comer. Warwick, Ühendkuningriik
Tootehalduse juht

– Mul on suur au ja privileeg töötada Volvo FH-ga ja näha, kuidas see on viimase 25 aasta jooksul edu saavutanud ning, mis veelgi olulisem, kuidas see on klientidele edu toonud. Sõitsin 1992. aasta detsembris esimese välikatseveokiga Göteborgist Lockerbie'sse (UK). Mööda M6-kiirteed sõites arvasin, et kohe juhtub suur lõunasuunaline liiklusõnnetus, sest kõik veokijuhid kasutasid avaliku sagedusalaga raadiot ja uudistasid aknast, et saada imelisest aerodünaamilisest profiilist paremat vaadet. Hingemattev 1993. aastal ja vapustav siiani – ilusat 25. aastapäeva Volvo FH-le.

7: Claudio Gallerani. Boltiere – Zingonia, Itaalia
Turundusjuht

Kogu mu tööelu ja karjäär Volvos on tugevalt seotud Volvo FH-ga, alates selle turuletoomisest 1993. aastal. Sestsaadik olen jälginud selle suurepärase veoki teekonda kõigis arenguetappides: alati uuenduslik ja alati teistest konkurentidest üks samm ees. Selle igapäevane müük annab mulle alati uut rahulolu ja motivatsiooni edasiliikumiseks.

6: Anjan YVK. Bangalore, India
Vaneminsener – spetsiaalsõidukite ja kliendi kohanduste tugi

Töötan tehniliste lahenduste ja toega veokite ümberehitusel, et vastata klientide erinõudmistele. 

5: Raquel Amadori. Curitiba, Brasiilia.
Projektiostja Volvo kontsernis Ladina-Ameerikas

Olen Volvo kontsernis projektiostja. Vastutan veokite uute osade väljatöötamise ja tarneahela toimimise jälgimise eest. Üheks minu tööülesandeks on pidada läbirääkimisi Volvo seeria parimate hanketingimuste üle. Töötan kabiini sisemuse osakonnas ja arendan Volvo FH uut istet, voodit, siseviimistlust ja kardinaid.

4: José Miguel Alberquilla. Madrid, Hispaania
Hooldusturu müügipakkumuste haldur

FH turuletoomine oli minu esimene suur sündmus Volvos. Tahaksin esile tuua kõiki järelturu inimesi, kes on töötanud nende 25 aasta jooksul, täna ja homme, et säilitada FH kõrget kvaliteeti maanteel.

3: Marius Beniulis. Vilnius, Leedu
Hooldusturu müügimeeskonna juht

Vastutan koos oma kolleegidega hooldusturu osakonna eduka töö eest. Tegeleme hoolduse ja tootemüügiga, analüüsime tooterühmi ja kliendisegmente ning loome mitmesuguseid hoolduskampaaniaid ja eripakkumisi. Tulen iga päev tööle teadmisega, et ettevõtte edu algab sellest, mida ma saan teha kvaliteedi parandamiseks. Isegi kõige väiksem täiustus toob lõpuks suuri muutusi.

2: Catarina Notemyr. Göteborg, Rootsi
Meeskonnajuht

Alustasin tööd 1989. aastal Volvo Trucksi mudelite töökojas mudeli puusepana ja olen esimesest päevast alates loonud Volvo FH kabiinide mudeleid. Sellest ajast saadik olen töötanud mudeli/prototüübi töökojas meeskonnajuhina ning arendanud kabiini pidevate täiustustega ja parandanud selle kvaliteeti.

1: Aguinaldo Oliveira. Curitiba, Brasiilia
GTO E&BM tootmisosakond

Olen meeskonnajuht ja tegelen FH veokite lõpliku turuletoomisega. Katsetame veokite funktsioone ja kontrollime kogu monteerimisprotsessi, et veok kliendile tarnimiseks ette valmistada. Volvo FH on ohutu veok, mis on äärmiselt vastupidav, väga mugav ja mis kõige olulisem: välja töötatud kliendi edu silmas pidades.