Veokid

Tutvustame Volvo paindlikku kuldlepingut – see on kasutuspõhine leping veoettevõttele, mis vajab suuremat paindlikkust

| 2 minuti lugemine | 2 minuti lugemine
Volvo Trucksi uus paindlik kuldleping pakub pikaajalise lepingu turvalisust, kuid paindlikult, nii et hooldus ja kulud oleksid vastavuses kasutamisega.
Päikeseloojangu ajal järve ääres sõitev Volvo veok

Paljud veoettevõtted tegutsevad ettearvamatutel ja muutlikel turgudel, kuid hoolduslepingud vajavad stabiilsust ja pikaajalist planeerimist. Selle vastuolu lahendab Volvo Trucksi uus paindlik kuldleping.

„Oma esimesel tööpäeval selles valdkonnas nägin, et traditsioonilist lepingut võidakse pidada jäigaks ja staatiliseks,” selgitab paindliku kuldlepingu kontseptsiooni kaasautor, hoolduslepingute äriarenduse juht Thomas Niemeijer. 

Paindlik kuldleping pakub sama ulatust ja kasutuskindlust kui kuldleping, võrreldava hinnaga, kuid palju suurema paindlikkusega, et kohaneda muutuvate ärivajadustega.

„Te peate teadma oma iga-aastast läbisõitu eelseisva 4–7 aasta jooksul ja vähestel meie valdkonna inimestel on võimalik seda nii kaugele ette teada. Seetõttu asusime uurima, kuidas saaksime välja töötada pakkumise, mis annaks klientidele pikaajalise lepingu kehtivuse ajal rohkem paindlikkust.”

Paindliku kuldlepinguga antakse kliendile 40% paindlikkusevahemik, mille korral aastane läbisõit võib olla kokkulepitud läbisõidust 20% suurem või väiksem. Iga kuu koostatakse kliendile arve veoki tegeliku läbisõidu kohaselt. „Lihtsamalt öeldes – kui sõidate vähem, maksate vähem ja vastupidi,” selgitab Thomas Niemeijer. „Paindlik kuldleping pakub sama ulatust ja kasutuskindlust kui kuldleping, võrreldava hinnaga, kuid palju suurema paindlikkusega, et kohaneda muutuvate ärivajadustega.”

Uue kasutuspõhise hoolduslepingu muudab võimalikuks ühenduvuse ja andmeside areng, mis võimaldab veokitel edastada läbisõidu andmed Volvo Trucksile reaalajas. „Selle kontseptsiooni tuumaks on kolme suundumuse ühendamine,” lisab Thomas Niemeijer. „Kliendil on selge ja kasvav vajadus suurema paindlikkuse järele ja suurenenud soov muuta ärimudeleid ja teha asju teisiti. Samuti on meil olemas tehnoloogia, mis teeb võimalikuks kasutuspõhised hoolduslepingud.”

Paindlik kuldleping on saadaval valitud Euroopa turgudel ja laieneb lähiajal järk-järgult uutele turgudele.

Paindliku kuldlepingu kuus eelist

1. Võimaldab paindlikkust
Isegi kui teil on oma klientidega vaid lühiajalised lepingud või tegutsete väga muutlikul ja ebakindlal turul, saab paindlikku kuldlepingut teie vajaduste täitmiseks pidevalt kohandada, pakkudes samal ajal pikaajalise lepingu turvalisust.

2. Vastab teie rahavoole
Et arved põhinevad teie tegelikul läbisõidul, piirab see teie kulutusi. See sobib eriti hästi klientidele, kelle töös esineb hooajalisi muutusi ja kõikuvat nõudlust.

3. Kasutuspõhine
Makske selle eest, mida vajate – mitte rohkem ega vähem. Iga arve põhineb selle kuu läbisõidul, hoolduskava aga kohandatakse pidevalt vastavalt läbisõidule ja optimaalse hooldustaseme pakkumiseks.

4. Meelerahu
Nagu kuldlepingu korral, tagab ka paindlik kuldleping maksimaalse võimaliku kasutuskindluse. Klient ei pea muretsema ootamatute remondiarvete pärast, vaid saab keskenduda oma äritegevusele.

5. Väiksemad veoki kogukulud
Paindliku kuldlepingu pakutav paindlikkus hõlbustab pikaajalisele lepingule pühendumist. Peale selle on tagatud väiksemad veoki kogukulud, mis kaasnevad kõikide hoolduslepingutega.

6. Vähendab paberitööd
Kõik arved arvutatakse automaatselt ning ei esitata mingeid lisaarveid läbisõidu ületamise eest. Klient saab vabalt sõita kokkulepitud 40% paindlikkusevahemiku piires ning täiendavat haldustööd ega aega ei ole vaja.