Veokid

Uued veokid Volvo FMX, FH, FH16 ja FM videoklipis „The Tower” tõeliselt uhke veokitorni

1 minuti lugemine 1 minuti lugemine
Volvo Trucksi uue vägeva raskeveokite sarja turuletoomine vääris väärikat teadaannet Videoklipis „The Tower” näeme uusi veokeid Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FH16 ja Volvo FM üksteise otsas, veokitorni tipus aga seisab Volvo Trucksi president Roger Alm.

Lansseerida korraga terve seeria raskeveokeid on veokitööstuses tõeliselt tavapäratu. Uus tooteseeria tuli turule koos öösel filmitud videoga, kus 4 uut veokimudelit moodustavad uhke 15 meetri kõrguse ja 58 tonnise torni. "Kirsiks tordil" on torni tipus Volvo Trucksi president Roger Alm.

„See on Volvo Trucksi kõige suurem launch läbi aegade. Uued veokid aitavad meie klientidel tõsta kasumlikkust ja konkurentsivõimet nii äris kui ka parimate veokijuhtide värbamisel. Olen tippjuht, kuid see võttepäev oli kahtlemata väga ebatavaline tööpäev," kommenteeris Roger Alm.

Filmimine toimus 2019. aasta lõpus Volvo kodulinna Göteborgi lähedal Rootsis. Nii veokitorn kui ka enamik visuaalsetest efektidest on ehtsad. 

„Kokkuvõttes osutus torn võimalikuks tänu tugeva konstruktsiooniga veokile Volvo FMX ja selle uuele 38-tonnise kandevõimega telikule, mis võimaldas kanda teisi veokeid. Kuid saavutada tuli ka ühtlane kiirus ja sõidusuund, mille tagas Volvo dünaamilise roolisüsteemi tehnoloogia ja osav veokijuht,” ütles Volvo Trucksi insener ja filmi „The Tower” meeskonna liige Markus Wikström.

Videoklipi „The Tower” valmimislooga tutvumiseks vaadake videot „Kulisside taga”.

Seotud uudised