Veokid

Volvo Trucks uus film juhatab sisse Volvo Ocean Race regati

Uues Volvo Trucks lühifilmis „Tõus“ tõuseb Volvo Trucks lipulaev, Volvo FH16, Rootsi lääneranniku lähedal meresügavusest. Tähistades võimsat Volvo FH-seeriat ja tõendades Volvo pühendumust kõigi raskustega toimetulemiseks, märgib film ikoonilise Volvo Ocean Race regati algust ja esitleb maailmas esmakordselt Volvo LNG-veokite uut, vähendatud emissiooniga seeriat. Volvo uus FH-seeria LNG-veok on esimest korda välja pandud Volvo Ocean Race’i paviljonis Alicantes, kust juba 22. oktoobril järjekordne regatt alguse saab.
Volvo Trucks uus film juhatab sisse Volvo Ocean Race regati

Sel aastal demonstreerib Volvo Trucks osalust Volvo Ocean Race regatil lühifilmi esitlemisega, kus lipuplaev Volvo FH16 Rootsi lääneranniku ainulaadses saarestikus, Volvo Trucksi kodus, lainetest tõuseb.

Link filmile: https://youtu.be/q3sqDgdaTxA 

Film peegeldab mitmel viisil Volvo Trucksi iseloomu ja soovi vastata kõikidele väljakutsetele ning tagada, et jäädakse edaspidigi jätkusuutlike transpordilahenduste, ühenduvuse ja autonoomse sõidu esirinda.

Volvo LNG-veokid on hiljuti olnud tähelepanu keskpunktis seoses sellega, et Volvo võttis kasutusele Euro 6 nõuetele vastavad raskeveokid, mis töötavad veeldatud maagaasi või biogaasiga. Uued veokid on sama jõudluse, juhitavuse ja kütusekuluga nagu Volvo diiselmootoriga mudelid.

Lisaks on neil 20-100 protsenti vähem CO₂-heitmeid kui diiselmootoriga mudelitel. Volvo Trucks keskkonna- ja innovatsioonidirektor Lars Mårtensson jätkab: „Nende uute veoautode näol pakume alternatiivi, millel on väike kliimamõju. Samuti vastavad need jõudluse, kütusesäästlikkuse ja tööpiirkonna rangetele nõuetele. See on kombinatsioon, mida meie kliendid vajavad piirkondlike ja pikamaavedude jaoks."

Filmis tõusevad esile Volvo Trucks tugevus ja ettevõtte Skandinaavia-pärand. Volvo Trucks Euroopa turunduskommunikatsiooni direktor Charles Engelaar seletab seda veidi lahti:
„Selle filmi abil tahame maailmale teadvustada, et Skandinaavia juurtega Volvo Trucks on valmis leidma lahendused ühiskonna ees seisvatele probleemidele, näiteks ülerahvastatusele, reostusele ja liiklusohutusele.

Film näitab, kes me tegelikult oleme. Toetume oma ligi 90 aastat kestnud innovatsioonile ja ajaloole, mis aitab klientidel pidada edukaid ettevõtteid. Samal ajal on meie tooted aidanud luua jõukamat ühiskonda.

Volvo Trucks uued LNG-mudelid http://www.volvotrucks.ee/et-ee/trucks/volvo-fh-series/volvo-fh-lng.html 
Volvo Trucks Volvo Ocean Race erimudelid http://www.volvotrucks.ee/et-ee/trucks/volvo-ocean-race-edition.html

 Lae alla pdf