Veokid

Algab maailma suurim veokite ja busside hoolduskeskuste töötajate võistlus VISTA

4. septembrist on Volvo veokite ja busside hoolduskeskuste töötajatel võimalik registreeruda maailma suurimale võistlusele VISTA. Võistlusel osaleb sel korral hinnanguliselt üle 18 000 tehniku Volvo Trucksi ja Volvo Busesi ülemaailmsest edasimüüjate võrgustikust. VISTA käigus pannakse proovile meeskonnatöö ja pädevus.
Algab maailma suurim veokite ja busside hoolduskeskuste töötajate võistlus VISTA

Ehkki VISTA on võistlus, on selle peamised eesmärgid edendada töötajate meeskonnatööd, suurendada meeskonnavaimu ja uhkust oma oskuste üle, samuti soodustada enesetäiendamist ja pädevuste arendamist. See on töötajate jaoks võimalus uusi teadmisi saada ja parandada töö kvaliteeti. Põhiliseks eesmärgiks veelgi parem klienditeenindus ja klientide rahulolu.

„VISTA aitab mängulise elemendi abil tuua tähelepanu meie kahele tähtsale valdkonnale - kompetents ja meeskonnatöö. Nende kahe elemendi tulemuseks on rahulolevad kliendid ja meeldiv töökeskkond," ütleb Volvo Trucksi president Claes Nilsson.

Võistlusele VISTA 2017-18 oodatakse üle 18 000 töötaja Volvo Trucks edasimüüjate ülemaailmsest võrgustikust, kes jagunevad ümber 4500 töörühma. Selle aasta teema on „Performance is everything". Võistluse teema rõhutab seda, et Volvo Trucksi ja Volvo Busesi heaks töötades peab töö tulemus olema alati parima kvaliteediga. Samuti on võistlus heaks väljakutseks ettevõttele endale, et leida viise parimate töötajate kaasamisel ja säilitamisel.

„Meeskonnatöö element võistlusel annab kõikidele VISTA osalejatele unikaalse kuuluvustunde. Kokku saavad sarnast tööd tegevad spetsialistid üle maailma," ütleb Claes Nilsson.

Võistlusest VISTA
*VISTA on lahti kirjutatult Volvo International Service Training Awards (Volvo rahvusvaheline hooldusväljaõppe preemia). See võistlus toimus esimest korda 1957. aastal ja oli algselt Volvo tehnikute võistlus Rootsis. 20 aastat hiljem, 1977.

aastaks oli võistlus laienenud kõigile mandritele ja hõlmas Volvo volitatud edasimüüjaid kogu maailmas. Tänapäeval on VISTA iga kahe aasta järel toimuv sündmus ja maailma suurim hoolduskeskuste personali võistlus.

VISTA-l võivad osaleda kõik Volvo Trucksi ja Volvo Busesi edasimüüjad ja nende tehnikud üle kogu maailma. Kvalifitseerumiseks peavad osalevad meeskonnad võistluses konkureerima kahes osas, mis käsitlevad teoreetilisi ja tehnilisi küsimusi.

Iga piirkonna võitjameeskond pääseb edasi poolfinaali, mis peetakse aprillis 2018 Rootsis Göteborgis. Poolfinaalides võistlevad kolme nädala jooksul kokku 240 meeskonda. Poolfinaalide 40 parimat meeskonda kvalifitseeruvad globaalsesse finaali, mis toimub 2018. aasta juunis Brasiilias Curitibas.

VISTA 2017-18 põhikuupäevad
Ametlik avamine 27. juuni 2017
Registreerimise algus 4. september 2017
1. teoreetiline osa 7.-30. november 2017
2. teoreetiline osa 30. jaanuar - 20. veebruar 2018
Poolfinaalid Rootsis Göteborgis 9.-27. aprill 2018
Finaal Curitiba linnas Brasiilias 25.-29. juuni 2018

Pildid