Veokid

Arrow Truck Sales – Volvo Trucks uus kasutatud veokite ettevõte Euroopas

Volvo Trucks soovib arendada oma kasutatud veokite äri Euroopas ja selleks on loodud ettevõte Arrow Truck Sales. Tegemist on pika ajaloo ja hea taustaga USA ettevõtte tütarettevõttega, mis alustab tööd 2018. aasta sügisest ja eesmärgiks Volvo Trucks Euroopa veokiesinduste toetamine.
Arrow Truck Sales – Volvo Trucks uus kasutatud veokite ettevõte Euroopas

Arrow Truck Sales on Volvo Group Holding Põhja-Ameerika tütarettevõte, mis loodi 1950. aastal ja on kasvanud juhtivaks kasutatud veokitega kauplejaks piirkonnas.

Uus ettevõte Arrow Truck Sales GmbH töötab Põhja-Ameerika ettevõttest eraldiseisvalt ja hakkab töötama Volvo Trucks esinduste heaks Euroopas. Esmalt on plaan alustada väikse ettevõttena, mille esindus Berliinis, lennujaama lähedal ja veokite teele jäävas asukohas Volvo Truck Center Wildau lähedal.

"Kasutatud veokid on tähtis osa meie praegusest ärimudelist ja suure tõenäosusega kasvab selle tähtsus veelgi seoses klientide kasvava sooviga omada veokeid paindlike lahenduste abil," ütleb Roger Alm, Volvo Trucks Europe president.

Andreas Gustafsson, kes on töötanud Volvos alates 2004. aastast, on määratud Arrow Truck Sales GmbH tegevjuhiks. Mikko Nevala, kes hetkel on kasutatud veokite osakonna juht ettevõttes Volvo Trucks Finland, on uue etetvõtte ostu- ja müügijuht.

"Kasutatud veokite turg on täna väga digitaalne. Siiski, online turundus ja e-kaubandus on valdkonnad, kus võiksime veelgi areneda. Eesmärgiks on muuta kliendile kasutatud veoki leidmine ja ost lihtsaks ja mugavaks," ütleb Andreas Gustafsson, Arrow Truck Sales GmbH tegevjuht.

 

Tutvuge lähemalt: www.arrowtruck.eu

Pildid