Veokid

Volvo sõlmis ajaloo suurima hübriidsõidukite tarnelepingu

Volvo Buses Põhja-Ameerika osakond Nova Bus on saanud tellimuse 497. hübriidbussi tarnimiseks ühistransporditeenuse pakkujatele Quebecis (Kanada). Tegemist on seni suurima hübriidsõidukite tellimusega Volvo Grupile. Leping võimaldab osapoolt huvi korral suurendada tellimust 1028 sõiduki võrra. Hübriidbusside tarne toimub aastatel 2020-2025.
Volvo sõlmis ajaloo suurima hübriidsõidukite tarnelepingu

Volvo Group on tänaseks müünud enam kui 5500 elektrifitseeritud bussi (4000 Volvo kaubamärgiga ja 1500 Nova Bus kaubamärgiga, sh uus tellimus) ja nii on Volvo Buses üks maailma juhtivaid tootjaid kiirelt kasvavas elektrifitseeritud busside segmendis. Ettevõtte tütarettevõte Nova Bus, on tänaseks saanud Quebeci ühistranspordi suurtellimuse, mida koordineerib ATUQ (Association du transport urbain du Québec).

Viie-aastane leping, mis hõlmab perioodi 2020-2024, toob kaasa 497. hübriidbussi (LFS HEV ehk Hybrid Electric Vehicles) tellimuse, mis samas märgib ka Nova Busi jaoks ajaloo suurimat tellimust. Lepingu osaks on ka võimalus laiendada tellimust 1028 sõiduki võrra Quebeci üheksa suurima linna poolt.

"On rõõm kogeda tunnustust oma toodangule, mis saabus Volvo Goupi ajaloo suurima hübriidsõidukite tellimuse vormis. Sõlmitud leping on näide tugevast ja pikast koostööst ATUQ, Nova Bus ja Volvo vahel. Meie ettevõtte visioon on toetada linnasid, mis soovivad panustada puhtamasse, ummikuvabasse ja vaiksemasse linnakeskkonda. Väga julgustav on omada sel teekonnal partnerina Quebeci provintsi" ütles Håkan Agnevall, Volvo Buses president.