Veokid

Volvo veokite liiklusohutusprogramm 21. juulil Pärnu Rõõmsate Laste Festivalil

21. juulil toimub Pärnu Rannapargis juba kolmas Rõõmsate Laste Festival. Mitmekülgse programmi ja suurepäraste osalejatega koguperefestival on garanteeritult positiivne päev tervele perele. Ka sel korral on väikestele ja suurtele külastajatele avatud Volvo Trucks veokid – tutvustame liiklusohutusprogrammi PEATU VAATA LEHVITA ja vaatame veokid koos üle.
Volvo veokite 21. juulil Pärnu

Sel laupäeval, 21. juulil toimub Pärnu Rannapargis juba kolmandat aastat kogupere üritus Rõõmsate Laste Festival. Festivalilt leiab lastele ja peredele üle 100 erineva töötoa või tegevuse, suurima kodumaiste lastetoodete disainituru, põnevad esinejad, beebide- ja väikelapseala, perepuhkuse ja spordialade tutvustajad ning palju muud. Osa sellest ka Volvo Estonia veokitega tutvumine ja liiklusohutusprogramm PEATU VAATA LEHVITA.

Festivali eestvedaja Kati Ruubeli sõnul on festival sel aastal erinevate tegevuste poolest veelgi sisukam. „Pea iga festivalil osaleja tuleb välja mingi oma tegevusega, mitte ei jaga lihtsalt tutvustavaid materjale, seega on igas telgis midagi teha," rääkis Ruubel selle aasta esinejatest.

Volvo Estonia on festivalil osalenud kõikidel aastatel "Meie üks põhiväärtustest on ohutus ja 2018. aastal oleme Eesti Vabariigi sünnipäeva puhul käinud koolides ja lasteaedades liiklusohutusprogrammiga PEATU VAATA LEHVITA.

Tänaseks on koolitustel, mille fookuses turvaline liikumine veokite ümbruses, osalenud enam kui 3000 last ja Rõõmsate Laste Festival on suurepärane koht, kus tulevastele veokijuhtidele ja transpordiettevõtjatele liiklusohutusest ja -kultuurist rääkida," ütleb Raili Riiberg, Volvo Estonia OÜ turundusjuht.

Rõõmsate Laste Festival 2018 
Rõõmsate Laste Festival toimub 21. juulil kell 11-19 Pärnu Rannapargis kolmandat korda. Igal aastal toob festival kokku tuhandeid peresid üle Eesti ning kannab endas nelja põhiväärtust: arendav, kodumaine, tervislik ning perede koos tegemist soodustav.

Rõõmsate Laste Festival 2018 saab teoks tänu headele toetajatele: Pärnu linn , Pärnu Keskus, Seesam kindlustus, Volvo Trucks Estonia, Värska Vesi, Samet ja Breden.