Veokid

Volvo Estonia ja Logistikaseminari koostöö saab täna 10. aastaseks

Täna toimuva Logistikaseminari märksõnadeks on ”Kriis, vastutus ja lahendus”. Volvo Estonia ja seminari korraldava Tallinna Tehnikakõrgkooli koostöö on kestnud juba 2008. aastast.
Volvo Estonia ja Logistikaseminari koostöö saab täna 10. aastaseks

Logistikaseminar, mille korraldajateks Tallinna Tehnikakõrgkooli kolmanda kursuse tudengid, märksõnadeks on sel aastal KRIIS, VASTUTUS ja LAHENDUS. Kõikide ettekannete puhul on lähtutud põhimõttest, et kogemus õpetab kõige rohkem. Esinejad on praktikud, kes jagavad oma kogemusi ning toovad näiteid enda tööst.Esimene teemaplokk keskendub tööjõule, käsitledes probleeme, mis on noortega töötades tekkinud, ning viise, kuidas ettevõtted panustavad oma töötajate arengusse. Teine teemaplokk vaatleb digitaliseerimist. Räägitakse, kuidas on loodud ettevõtetes lahendused ja millised on digitaliseerimise mõjud logistikasektorile tervikuna.

"Tallinna Tehnikakõrgkool on meile olnud mitmeti hea partner läbi aastate - lisaks Logistikaseminarile on ka mitmed meie töötajad kooli vilistlased või õpilased," sõnab Veiko Tarvis, Volvo Estonia tegevjuht ja lisab "Logistikaseminaril osaledes saame ka alati uusi teadmisi valdkonna murekohtadest ja uutest trendidest - sel aastal on eelnevalt eraldi silma jäänud Mihkel Miidla (Advokaadibüroo Sorainen) ettekanne GDPR teemal ja Ivar Raav (Omniva jaotusvõrgu Põhja-Eesti regiooni juht) ettekanne hooajalisest mahtude suurest muutusest."

Volvo Estonia ei osale Logistikaseminaril vaid kuulajana. Ettevõtete messialal tutvustatakse ka Volvo Estoniat, ettevõtte tegevusvaldkonda ja võimalusi ettevõttes töötamiseks.Volvo Estonia töötajatele viiakse samas informatsiooni Tallinna Tehnikakõrgkooli õppimisvõimaluste kohta.

Lugege seminarist lähemalt www.logistikaseminar.ee