Veokid

Volvo FH verstapost – veok nr 1000 000 anti üle kliendile IAA’l Hannoveris

Volvo Trucksi lipulaev Volvo FH tähistab sel aastal 25. sünnipäeva. Valdkonnas mitmeid uuendusi esitlenud veok jõudis järgmise suursündmuseni – 19. septembril anti kliendile Hannoveris üle Volvo FH nr 1 000 000. Võtmed andis uhkele uuele omanikule üle Volvo Trucks president Claes Nilsson.
Volvo FH verstapost

"Oleme kasutanud Volvo FH veokeid alates aastast 1976 ja kogenud igat uuendust. Saime algusest peale aru, et teeme koostööd kaubamärgiga, mille fookuses on areng ja tulevik.

Meie koostööd pole kinnitanud mitte ainult Volvo FH käigukast ja mootor, vaid ka veokijuhi sõidumugavus ja ohutus. Tegemist on suurepärase tootega Volvo inseneridelt." ütleb Marco Reinhard, Gesuko (jahutatud kaupade transpordiettevõte Bad Hersfeldis Saksamaal) tegevjuht ja omanik.

Gesuko veokipark koosneb täielikult Volvo veokitest ja nüüd lisandub veelgi üks - purpurpunane (ametlik värvikood Crimson Pearl) Volvo FH 25 Year Special Edition eriseeria veok, millel on mitmed mugavus- ja ohutusfunktsioonid, muuhulgas Volvo dünaamiline roolisüsteem.

"Volvo FH veokiga oleme järjest laiendanud transpordiettevõtete piire - nii kasumlikkuse, efektiivsuse, ohutuse kui ka keskkonnasäästu osas. Veoki järjekorranumbriga 1 000 000 tarnimine lojaalsele kliendile, kes on meiega olnud juba 25 aastat, on suurepärane verstapost suurepärasel teekonnal," ütleb Claes Nilsson, Volvo Trucksi president.

Faktid

Eriseeria veok Volvo FH 25 Year Special Edition 
Mudel: VOLVO FH 4x2 sadulveduk
Teljevahe 3700 mm

Mootor D13, 540 hj, EURO 6, maksimaalne pöördemoment 2600Nm
Topeltsiduriga käigukast I-Shift Dual Clutch
Üheastmeline veotelg
Paraboolvedrustus ees
Õhkvedrustus taga
Keskmise kõrgusega raam
Mootorpidur VEB+ (Volvo Engine Brake)
Globetrotter XL kabiin
Ohutusfunktsioonid: adaptiivne kiirushoidik kokkupõrkehoiatuse ja avariipidurdusega, Juhi Valvsusabi, sõidurajal püsimise süsteem, juhi turvapadi.
Lisad: Volvo dünaamiline roolisüsteem (VDS), FH25 Year Special Edition interjööri- ja disainielemendid.

Link kõrge resolutsiooniga piltidele: link