Veokid

N.R. ENERGY OÜ VEOKIPARKI LISANDUS VIIS UUT VOLVO FH VEOKIKOMPLEKTI

Täna anti pidulikul tseremoonial N.R.Energy OÜ esindajale üle viis uut veokikomplekti, mille tulemusena kuulub ettevõttele tänaseks 14 ökonoomset ja keskkonnasäästlikku Volvo FH veokit, mille kodutöökojaks Volvo Truck Center Jõhvi.
N.R. Energy OÜ veokiparki lisandus viis uut Volvo FH veokikomplekti. Foto Jarek Jõepera

Ida-Virumaal asuv ettevõte N.R. Energy OÜ varustab üle Eesti soojusenergiaga 23 kaugkütte võrgupiirkonda, müüb soojusenergiat rohkem kui 30st mehitamata kaug- ja lokaalkatlamajast ja on oluline osaline ka Eesti bituumeniturul, olles üle 20 aasta toiminud bituumeni tarnijana.

N.R. ENERGY OÜ veokipargi uuendus algas 2015. aastal, mil parki lisandus kolm Volvo FH veokit, tänaseks on Ida-Virumaal asuva ettevõtte veokipark suurenenud 14 Volvoni, millest järgmised viis uut komplekti – Volvo FH veduk ja Feldbinderi haagis – anti täna kliendile pidulikul tseremoonial üle Volvo Estonia peakontoris Tallinnas.

 „Volvo Estonia on ennast näidanud väga hea, professionaalse ja paindliku partnerina ning see oli üks põhjustest, mille tõttu otsustasime Volvo veokite kasuks. Hea, kui kõik hooldused nii veokitele kui ka haagistele on võimalik saada ühelt partnerilt,“ ütleb N.R. Energy  juhataja Ahto Tisler. „Volvo veokid on töökindlad, ökonoomsed ning veokijuhile mugavad ja turvalised. Lähitulevikus on plaan suurendada veokiparki 20-ne ühikuni,“ lisab Tisler.

Nii N.R. Energy kui ka Volvo Trucks ühiseks väärtuseks on keskkonnahoid. Just roheline mõtteviis, ökonoomsus ja turvaline ning mugav juhtimine mängisid veokipargi vahetamisel olulist rolli.

 „Volvo Estonia Jõhvi esindus on olnud tänaseks avatud juba kolm aastat ja ka üha enam piirkonna transpordiettevõtteid on valinud oma töövahendiks Volvo veokid. Rõõm on lugupeetud piirkonna ettevõtjale tarnida käesolevad veokid, mille kokkupanemisel oli fookuses nii N.R. Energy  soov tagada optimaalne kütusekulu kui ka ka veokijuhtide parimad sõidutingimused. Lisaks on vajadusel operatiivselt toeks Volvo Jõhvi esindus“ sõnab Volvo Estonia OÜ Volvo veokite müügijuht Raili Riiberg.

Veokite haagisteks valis ettevõte hinnatud Feldbinderi haagised, mis sobivad hästi bituumeni veoks, mille müügi ja tarnimisega on ettevõte üle 20 aasta tegelenud. Ettevõte tarnib erinevaid marke kvaliteetseid bituumeneid kõigile olulisematele Eestis tegutsevatele teede ehitamisega tegelevatele ettevõtetele, olles neile usaldusväärseks ja harjunud partneriks juba pikki aastaid. Varustuskindlust aitab tagada meie bituumeni terminal.

N.R. Energy OÜ varustab üle Eesti soojusenergiaga 23 kaugkütte võrgupiirkonda, müüb soojusenergiat rohkem kui 30st mehitamata kaug- ja lokaalkatlamajast ja on oluline osaline ka Eesti bituumeniturul.

Volvo veokid koos Feldbinderi poolhaagistega võttis vastu N.R. Energy juhataja Ahto Tisler.

Lisainformatsioon: www.nrenergy.ee

Foto: Jarek Jõepera

Lisainformatsioon:
Birgit Heinsalu
Volvo Estonia OÜ turunduskoordinaator
Email: birgit.heinsalu@volvo.com
Phone: +372 5681 4757

Volvo Trucks pakub transpordilahendusi. Klienditugi on tagatud globaalse võrgustiku vahendusel, kuhu kuulub 2100 edasimüüjat ja töökoda enam kui 130 riigis. Volvo veokeid toodetakse 16 riigis üle maailma. 2017. aastal tarniti klientidele enam kui 112,000 Volvo veokit. Volvo Trucks on osa Volvo Grupist, mis on üks maailma juhtivaid veoki-, bussi- ja ehitusmasinate tootjaid. Grupp pakub ka finantseerimislahendusi. Volvo Trucks põhiväärtusteks on kvaliteet, ohutus ja keskkonnahoid.