Veokid

Esimesed Volvo elektriveokid on klientidele üle antud

Volvo Trucks andis klientidele üle täiselektrilised veokid - jäätmekäitlusveok ettevõttele Renova, kaubaveok logistikaettevõttele DB Schenker ning vedaja partnerile TGM, mis tegutseb Rootsis.
Volvo esimene elektriveok Volvo FL on välja arendatud jaotus- ning prügiveoks ja muuks linnatranspordiks.
Volvo esimene elektriveok Volvo FL on välja arendatud jaotus- ning prügiveoks ja muuks linnatranspordiks.

Volvo FL elektiveokid on osa eel-seeriast, mis on välja arendatud koostöös teatud klientidega. Volvo FL ja FE elektriveokite piiratud arvu seeriatootmine algab Euroopa turgudel 2019. aasta teisel poolel. 

Puuduvad nii mootori müra kui ka heitgaasid, mis aitavad kaasa veokijuhtide parematele töötingimustele ning vaiksemale ja puhtamale linnakeskkonnale. 

"Meie tihe koostöö juhtide ja klientidega on võimaldanud meil lühikese aja jooksul välja töötada elektrifitseeritud transpordilahendused, mis vastavad kõrgetele nõudmistele nii jõudluse, vahemaade, koorma käitlemise kui ka veokite kasutamise osas," ütleb Volvo Trucks president Roger Alm.

Juhtidel, kes hakkavad sõitma elektriveokitega, on olnud võimalus neid enne kohaletoimetamist katsetada. "Veokijuhtidele avaldas muljet tundlik jõuülekanne, mis pakub kiiret ja sujuvat kiirendust ning madalat mürataset," võtab teema kokku Roger Alm.

„Me jätkame oma elektrifitseeritud pakkumise arendamist. Samal ajal vähendame pidevalt meie diislikütuse ja gaasiga töötavate veoautode mõju keskkonnale ja kliimale, peamiselt energiasäästlike jõuülekannete kaudu, ”ütles Roger Alm.

Rohkem informatsiooni: http://www.volvotrucks.com/electromobility

Lisainformatsioon:
Birgit-Helis Heinsalu
Volvo Estonia OÜ turunduskoordinaator
birgit.heinsalu@volvo.com
+372 5681 4757

Pildid ja videod on leitavad: http://images.volvotrucks.com

Volvo Trucks pakub transpordilahendusi. Klienditugi on tagatud globaalse võrgustiku vahendusel, kuhu kuulub 2100 edasimüüjat ja töökoda enam kui 130 riigis. Volvo veokeid toodetakse 15 riigis üle maailma. 2018. aastal tarniti klientidele enam kui 127000 Volvo veokit. Volvo Trucks on osa Volvo Grupist, mis on üks maailma juhtivaid veoki-, bussi- ja ehitusmasinate ning mere ja tööstusmootorite tootjaid. Volvo Grupp pakub ka finantseerimise ning teeninduse terviklahendusi. Volvo Trucks põhiväärtusteks on kvaliteet, ohutus ja keskkonnahoid.