Veokid

Frux OÜ veokiparki kuulub tänasest kõige kütusesäästlikum Volvo FH koos I-Save lahendusega

Ettevõttele Frux OÜ anti täna üle esimene kõige kütusesäästlikum Volvo FH koos I-Save lahendusega, mille keskmes on uus tipptasemel D13 TC mootor, mida nimetatakse Turbo Compoundiks. Tegemist on Volvo Trucksi seni kõige kütusetõhusaima pikamaavedude lahendusega.
Frux OÜ veokiparki kuulub tänasest kõige kütusesäästlikum Volvo FH koos I-Save lahendusega

Kütusetõhusus on võtmetähtsusega. Volvo FH koos I-Save’iga pakub mitmeid tegureid kõrge tootlikkuse saavutamiseks ja vähendab kütusekulu kuni 7%. Ettevõte Frux OÜ tegevjuht Maikel Lastik ütleb: „Meile tutvustati kütusekulu kontrolli all hoidmiseks I-Save lahendust. Kuna meie jaoks on oluline raskete koormate vedamisel saavutada võimalikult väike kütusekulu, siis tundus I-Save lahendus koos Turbo Compoundiga ainuõige valik. Ootame põnevusega, milliseks kujuneb keskmine kütusekulu“.

Uus lahendus muudab põlemise kontsentreerituks ja tõhusaks. Liigne kuumus ja rõhk kogutakse kokku ja suunatakse turbosse, mis annab 300N/m täiendava pöörderemondi, võimaldades suuremat keskmist kiirust ilma kütusekulu tõstmata.

Volvo Estonia uus müügijuht Margus Viileberg lausub: „Mul on hea meel, et olen liitunud ettevõttega, mis suudab klientidele pakkuda just neile sobivaid lahendusi. I-Save'i puhul on tegemist terviklahendusega, mis ühendab Volvo uusima tehnoloogia kaugvedude kütusekulu oluliseks vähendamiseks".

Frux OÜ on 2013. aastal erakapitalil loodud pereettevõte, kelle eesmärgiks on pakkuda kiiret ning hea hinnaga transporti. Kodutöökojaks on ettevõte valinud Volvo Estonia Tartu esinduse, kellelt alati küsimuste puhul abi saab.

Lisainformatsioon www.frux.ee