Veokid

Uus I-Save’iga Volvo FH tagab kuni 10% madalama kütusekulu

Uus I-Save’iga Volvo FH on senisest veelgi kütusesäästlikum, võimaldades säästa kütusekuludelt kuni 10%. Eelmise põlvkonna veokiga võrreldes on uue mudeli kütusesääst kolme protsendi võrra suurem.
I-Save'iga Volvo FH muutub veelgi tõhusamaks, säästes kuni 9%
Seda, et I-Save'iga Volvo FH võib tavapärase 13-liitrise Volvo mootoriga ja ilma I-Save'ita veokiga võrreldes kütusekulu oluliselt vähendada, on kinnitanud nii sõltumatud katsed kui ka klientide kogemused.

„Madalam kütusekulu ja sellega kaasnev väiksem ökoloogiline jalajälg on iga transpordiettevõtte jaoks oluline, eriti oluline on see pikamaavedudega tegelevate ettevõtete jaoks. Uue I-Save’iga Volvo FH abil anname neile veel paremad võimaldused vähendada nii tegevuskulusid kui keskkonnamõju,“ ütleb Jessica Sandström, Volvo Trucksi tootejuhtimise asepresident.

Uus I-Save’iga Volvo FH on osa Volvo Trucksi kevadel tutvustatud uuest Euroopa tootevalikust. I-Save hõlmab endas mitmeid kütusesäästlikke lahendusi, kuid olulisim neist on Volvo D13TC mootor. Volvo 2019. aasta alguses lansseeritud13-liitrine Turbo Compound-tehnoloogiaga mootor on ettevõtte kütusesäästlikuim mootor.

Esimese põlvkonna I-Save’iga Volvo FH turuletoomine 2019. aastal näitas kuni 7% madalamaid kütusekulusid (diisklikütuse ja AdBlue) võrreldes tavapärase 13-liitrise Volvo mootori ja ilma I-Save’ita veokiga. 7% kütusesäästu kinnitavad nii sõltumatud testid kui ka klientide kogemus.

„Väikse kütusekulu, madala mürataseme ja hea juhitavuse kombinatsioon on andnud väga hea tulemuse. Paljud ettevõtted näevad I-Save'iga Volvo FH-d vahendina, mis aitab vähendada nende ökoloogilist jalajälge,“ ütleb Jessica Sandström.

Uue põlvkonna I-Save'iga Volvo FH puhul on Volvo Trucksi tootearendajad kütusekulu veelgi vähendanud. Kasutajaandmete analüüsil põhinevate tarkvaravärskenduste abil on optimeeritud kütusekulu ja juhitavuse vahelist tasakaalu, mille tulemusel väheneb ökorežiimis sõites kütusekulu täiendavalt veel kuni kolme protsendipunkti võrra.

Lisaks I-Save'i täiendusele on uuel Volvo FH-l aerodünaamilisem disain. Senisest suurema kütusesäästu tagamiseks on I-See'l nüüd uus funktsioon, mis võimaldab veokil tuvastada, millal on sel tõhus pisut mootori pöördeid suurendada ja seejärel vabakäigul veereda, isegi teedel, mis näevad välja täiesti tasased.

„See tulemus tähendab, et valides uue I-Save'iga Volvo FH, saavad veoettevõtjad vähendada oma kütusekulu kuni 10% võrreldes tavalise 13-liitrise Euro 6 (D) mootoriga Volvo FH-ga*.

Kütusesääst võib olla veelgi suurem kui I-Save’iga Volvo FH’id hakkavad asendama vanu ebaefektiivseid mudeleid,“ selgitab Jessica Sandström.

Kütusesäästlik ja suurepärase juhitavusega

Uus I-Save'iga Volvo FH ei tähista ainult suurt edasiminekut kütusesäästu osas. Selle optimeeritud pöördemoment laias pööretevahemikus tagab sujuva sõidu ning suure ja püsiva keskmise kiiruse säilitamiseks vajaliku võimsuse isegi keerulistes maastikuoludes.

„Me muudame kütusesäästliku sõidu lihtsamaks ja mugavamaks isegi mägistel teedel. Uue Volvo FH tippklassi töökeskkond kabiinis aitab juhtidel ka kogu töövahetuse ajal optimaalselt tegutseda,“ võtab Jessica kokku. 

Faktid, uus I-Save'iga Volvo FH

  • Uut I-Save'iga Volvo FH-d saab Euroopa turgudel tellida alates 2020. aasta septembrist
  • Volvo 13-liitrine Turbo Compound-tehnoloogiaga mootor (Volvo D13TC) 460 hj (2600 Nm) või 500 hj (2800 Nm)
  • Kaardipõhine I-See – kasutab veoki kineetilise energia kasutamiseks planeeritud marsruudi teavet
  • I-Shifti käiguvahetussüsteem pikamaavedudeks optimeeritud tarkvaraga (ökorežiim)
  • I-Cruise I-Rolliga, mis reguleerib kiirust, et tagada väike kütusekulu
  • Kütusesäästlik tagatelg
  • Tühikäigul seiskumine
  • Reguleeritav roolivõimendi pump
  • Spoilerite täispakett


* Kütusekulu erinevus arvutatakse I-Save'i diislikütuse ja AdBlue kulude võrdlemisel: Mootor D13TC Euro 6 (D) koos pikamaavedude kütusesäästupaketiga ja mootor D13 eSCR Euro 6 (D) ilma pikamaavedude kütusesäästupaketita. Tegelik kütusekulu erineb olenevalt paljudest teguritest, nagu juhi kogemused, kiirushoidiku kasutamine, sõiduki tehnilised andmed, sõiduki koormus, tegelik topograafia ja ilmastikutingimused.

Pildigalerii: https://images.volvotrucks.com/categories

Seotud pressiteated:

2020-02-27: Volvo Trucks toob turule uue Volvo FH – järgmise põlvkonna veokid, mis on loodud juhti silmas pidades

2019-03-07: Uus Volvo FH koos funktsiooniga I-Save vähendab kütusekulu kuni 7%

Film: I-Shiftiga Volvo FH läbib kütusesäästlikkuse katset

Vaadake, kuidas Saksa autokaubanduse ajakirjanik teeb Münchenist põhja poole jääval Green Truck Awardi katsemarsruudil I-Shiftiga Volvo FH-ga kütusesäästlikkuse katset.

 

Lisainfo saamiseks võtke palun ühendust: 

Ringo Kristelstein
Sales Manager Baltic North
ringo.kristelstein@volvo.com
+372 5197 1075

Volvo Trucks pakub keskmiste ja raskeveokite täieliku valikuga terviklikke transpordilahendusi nõudlikele ja professionaalsetele klientidele. Kliendituge pakutakse ülemaailmse edasimüüjate võrgustiku kaudu, millel on 2200 teeninduspunkti umbes 130 riigis. Volvo veokite tootmine toimub 12 riigis üle kogu maailma. 2023. aastal tarniti üle maailma umbes 145 000 Volvo veokit. Volvo Trucks kuulub Volvo kontserni, mis on üks maailma juhtivaid veoautode, busside, ehitusseadmete ning laeva- ja tööstusmootorite tootjaid. Samuti pakub kontsern finantseerimise ja teeninduse terviklahendusi. Volvo Trucks põhiväärtused on kvaliteet, ohutus ja keskkonnahoid.