Veokid

Volvo toob turule neli uut veokit ja avaldab üllatava videoklipi

Volvo Trucksi uusi veokeid tutvustav video on täiesti uuel tasemel. Oma nelja uue sõiduki võimsuse ja jõu demonstreerimiseks ehitas Volvo kolossaalse 15-meetrise ning 58-tonnise kandevõimega veokitransportööri ning kuhjas neli uut veokit üksteise peale. Nelja veoki tipus seisab Volvo Trucksi president Roger Alm.
Veokitransportöör

Veokitööstuses on ühe veoki turuletoomine tohutu projekt. Kuid nelja veoki korraga turuletoomine on ennekuulmatu. Kuid Volvo Trucks valis selle tee oma raskeveokite tooteseeria uuendamisel.

Omanäolise videoklipi tegevus toimub öösel ja selle alguses näidatakse veokite virna kui kauguses helendavat tohutut monoliiti. Kui see lähemale jõuab, näeme esiplaanis hunte ja vilksamisi naisjuhti. Filmi haripunktis, kust ei puudu ka suits ja valgusefektid, näeme, et nelja veoki tipus seisev mees on Volvo Trucksi president Roger Alm.

Vaadake videoklippi „Volvo Trucks - The Tower feat. Roger Alm“

Filmi esitlus toimub üks päev enne seda, kui Euroopas tuuakse ametlikult turule uus raskeveokite tooteseeria, mis hõlmab veokeid Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM ja Volvo FMX. Need neli veokit moodustavad umbes kaks kolmandikku Volvo Trucksi tarnetest.

See on Volvo Trucksi kõige suuremahulisem turuletoomine. Nendel veokitel on tohutu mõju meie klientide kasumlikkusele ja võimele konkureerida nii äritegevuse kui ka parimate juhtide nimel. Olen harjunud, et mul on tööl kõik kontrolli all, kuid selle video filmimine oli kahtlemata üks ebatavaline tööpäev. Ütleme nii, et tunnen kõrguste ees teatud aukartust, kuna ma pole eriline riskija,“ ütles Volvo Trucksi president Roger Alm.

Filmimine toimus 2019. aasta lõpus Volvo kodulinna Göteborgi lähedal asuval katserajal Rootsis. Nii veokitest ehitatud torn kui ka enamik visuaalsetest efektidest on ehtsad, sealhulgas suits ja valgustus, mille paljastab kulisside taga toimuvat paljastav videoklipp.

„Veokitorni projekteerimiseks ja ehitamiseks ning selle sõiduohutuses veendumiseks kulus umbes üks kuu. Kokkuvõttes osutus see võimalikuks tänu tugeva konstruktsiooniga veokile Volvo FMX ja selle uuele 38-tonnise kandevõimega telikule, mis võimaldas kanda teisi veokeid. Kuid saavutada tuli ka ühtlane kiirus ja sõidusuund, mille tagas Volvo dünaamilise roolisüsteemi tehnoloogia ja osav veokijuht,“ ütles Volvo Trucksi insener ja transportööri projekteerimismeeskonna liige Markus Wikström.

Kliki siin, et vaadata videoklippi kulisside taga toimunust 

Lisateavet leiate Volvo Trucksi veebisaidilt ja sotsiaalmeediast.

www.volvotrucks.ee 
www.facebook.com/VolvoTrucks/
www.instagram.com/volvotrucks/ 
www.linkedin.com/company/volvo-trucks/

Lisainfo saamiseks võtke palun ühendust: 

Ringo Kristelstein
Sales Manager Baltic North
ringo.kristelstein@volvo.com
+372 5197 1075

Volvo Trucks pakub keskmiste ja raskeveokite täieliku valikuga terviklikke transpordilahendusi nõudlikele ja professionaalsetele klientidele. Kliendituge pakutakse ülemaailmse edasimüüjate võrgustiku kaudu, millel on 2200 teeninduspunkti umbes 130 riigis. Volvo veokite tootmine toimub 12 riigis üle kogu maailma. 2023. aastal tarniti üle maailma umbes 145 000 Volvo veokit. Volvo Trucks kuulub Volvo kontserni, mis on üks maailma juhtivaid veoautode, busside, ehitusseadmete ning laeva- ja tööstusmootorite tootjaid. Samuti pakub kontsern finantseerimise ja teeninduse terviklahendusi. Volvo Trucks põhiväärtused on kvaliteet, ohutus ja keskkonnahoid.