Veokid

Volvo Trucks Eesti on võtnud kasutusele vajalikud meetmed ja jätkab klientide teenindamist ka eriolukorras

1 min
Volvo Trucks Eesti on seoses COVID-19 puhanguga ja eriolukorraga Eesti Vabariigis võtnud kasutusele vajalikud meetmed ning jätkab klientide teenindamist ka eriolukorras, et anda oma panus transpordisektori edukaks toimimiseks. Võtame tõsiselt ja rakendame kõiki soovitusi, mida Terviseamet ja Vabariigi Valitsus on andnud koroonaviiruse leviku tõkestamiseks.
Volvo Trucks Eesti jätkab klientide teenindamist
  • Kõik meie esindused ja töökojad on avatud nii Tallinnas, Tartus, Jõhvis ja Pärnus. Vajalikud kontaktid leiate meie kodulehelt: https://www.volvotrucks.ee/et-ee/tools/dealer-locator.html.
  • Klientide, partnerite, veokijuhtide ja meie töötajate ohutus ning tervis on meie jaoks prioriteet. Jälgime kõiki ametlike juhised ning oleme rakendanud vajalike meetmeid, et tagada kõigi tervislik heaolu läbi erinevate vahendite (des. vahendid, erimärgistus jms).
  • Anname parima võimaliku panuse, et meie klientide ja partnerite veokid oleksid töökorras, transport ja tarneahelad jätkaksid toimimist ka keerulistel aegadel.

Hoiame end arengutega kursis, võimalike muudatuste osas lähtume olukorrast ja selle muutumisest ning ametiasutuste ja Vabariigi Valitsuse soovitustest.

Küsimuste korral võtke meiega ühendust!

Olge hoitud ja hoitke ka teisi!

Volvo Trucks Eesti