Veokid

Volvo taastab veokite tootmist Euroopas

Volvo Trucks taastab veokite tootmise märtsis seiskunud Belgia ja Rootsi tehastes. Rootsis toodetakse ka Eesti turule jõudvad Volvo veokid.
Volvo taastab töö Euroopa tehastes
Volvo taastab veokite tootmist Euroopa tehastes Belgias ja Rootsis. Ka Eesti turule jõudvad veokid valmivad Rootsis.

Töö tehastes jätkub küll COVID-19 pandeemia poolt seatud raamides - tootmine taastub järk-järgult ning tööd tehakse uutes tingimustes, mis arvestavad igas tootmisetapis nii sotsiaalse distantsi kui ka töötajate rangete tervisekaitsemeetmetega.

 

Maria Karlström, Volvo Trucks Eesti tegevjuht, ütleb: “Tootmine taastub tasapisi, kuna kõige olulisem on tehaste töötajate ja nende lähedaste tervis ja ohutus.”

 

“Ohutus on oluline osa meie organisatsioonikultuurist, millega arvestame kõikjal. Täismahus tootmine saab jätkuda alles siis, kui oleme täielikult veendunud selle ohutuses. Lisaks peab ka tootmiseks vajalik osade ja komponentide tarneahel taas laitmatult toimima.”, lisab Karlström.

 

“Eriolukord on pannud ilmselt kõiki senisest enam väärtustama transpordi- ja logistikasektori olulisust Eestis ja maailmas. Oleme siiralt tänulikud veokijuhtidele, kes on andnud oma panuse ja soovime neile jätkuvalt pakkuda parimaid veokeid.”