Veokid

Oluline tehing: Itaalia transpordiettevõte soetab 1000 uut I-Save tehnoloogiaga Volvo veokit

Lannutti Group, Itaalia transpordi- ja logistikaettevõte tellis 1000 uut ökonoomset Volvo FH veokit. Kütusesäästlikuks teeb veokid Volvo I-Save tehnoloogia.
Itaalia transpordiettevõte soetab 1000 uut  I-Save tehnoloogiaga Volvo veokit

Lannutti Group tegutseb kaheksas Euroopa riigis ning omab veokiparki 1800 veokiga. Otsus investeerida 1000 uude Volvo FH veokisse sündis peale aastapikkust detailset kütusekulu testimist, mille käigus võrreldi I-Save tehnoloogiaga varustatud Volvo FH mudelit erinevate teiste veokitega. Testi tulemuseks oli 10% kütusesääst võrreldes samaväärse teise veokiga.

"Veokipargi uuendamisel on meile Lannutti Groupis oluline väärtustada keskkonnasõbralikke veokeid. Lisaks töökindlusele on oluline ka veoki madal kaal, mis võimaldab laadida sellele suuremaid koormaid, kuid samas hoida siiski kütusekulu võimalikult madalana. Testperioodi lõppedes jõudsime otsusele, et kõik uued Volvo veokid peaksid olema I-Save'iga veokid, " ütleb Valter Lannutti, Lannutti Groupi juhatuse esimees.

I-Save tehnoloogiaga varustatud Volvo FH koos kütusesäästliku mootoriga pakub võimalusi kütusesäästuks pikamaavedudel, pakkudes sealjuures suurepärast juhitavust. Veokid on varustatud ka lisaturvavarustusega nagu reavahetustugi ja juhi teavitussüsteem, mis aitavad vältida õnnetusi teel.

"Turvalisuselt ei hoita kokku. On oluline, et meie juhtidel oleks turvaline ja mugav töökeskkond, mis omakorda aitab tagada meie vedude kindluse. Õnneks on enamik õnnetusi küll kergemad. Sellest hoolimata vajavad veokid remonti ning veoki töölt eemalolek on väga kulukas. Seetõttu olen veendunud, et lisaturvavarustus on hea investeering," lisab Valter Lannutti. 

1000 I-Save'iga Volvo FH tarnitakse Lannutti Groupile selle ja järgmise aasta jooksul.

"Meil on Lannutti Groupiga pikaajaline ja usaldusväärne koostöö. Olen äärmiselt uhke, et nende valik on Volvo veokid ning testitulemused kinnitasid I-Save tehnoloogiast tulenevat kütusesäästu. See on ühtviisi oluline nii keskkonnale kui meie klientidele, " ütleb Roger Alm, Volvo Trucksi president.

Fakte

I-Save tehnoloogia iga omadus on loodud pidades silmas kütusekulude kokkuhoidu.

I-Save'iga Volvo FH sisaldab:

  • D13TC (Turbo Compound) 460 hp (2 600 Nm) või 500 hp (2 800 Nm) mootor
  • Väga kütusesäästlik veotelg
  • Tühikäigul mootori seiskamine
  • I-Cruise koos I-Roll'iga, mis kohaldab kiirust, et säästa kütust
  • Roolivõimendi muuttootlik pump
  • Uuendatud I-See
  • Uuendatud I-Shift koos pikamaavedudele kohandatud tarkvaraga

* võrreldes standard Volvo FH mudeliga (Euro 6 step C mootoriga).
 

Kõrgkvaliteediga fotod: https://images.volvotrucks.com/search?querylabel=Pressrelease 210203&querystring=("%7Baf4b2e0c-5f6a-11d2-8f20-0000c0e166dc%7D:Categories" ? ":4345:")

Lisainformatsioon:

Kadri Siibak
telefon:, +3725126668
e-mail: kadri.siibak@consultant.volvo.com

Volvo Trucks pakub täielikke veonduslahendusi professionaalsetele ja nõudlikele klientidele, varustades neid kesk- ja raskeveokite täisvalikuga. Klienditugi tagatakse 2100 hoolduskeskusest koosneva ülemaailmse võrgustiku kaudu, mis hõlmab enam kui 130-t riiki. Volvo veokite tootmine toimub 14-s riigis üle kogu maailma. 2019. aastal tarniti kogu maailmas ligi 131 000 Volvo veokit. Volvo Trucks on Volvo kontserni osa. Volvo kontsern on maailma juhtivaid veokite, busside, ehitusseadmete ning merenduses ja tööstuses kasutatavate tööstuslike mootorite tootjaid. Volvo kontsern pakub ka finantseerimise ja hoolduse täislahendusi. Volvo Trucksi töö põhineb ettevõtte põhiväärtustel – kvaliteedil, ohutusel ja keskkonnahoiul.