Veokid

Logistikaettevõte Girteka soetab 2000 Volvo veokit

Girteka Logistics, üks Euroopa juhtivaid logistikaettevõtteid, soetab 2000 uut Volvo FH veokit. Veokipargi uuenemisega kaasnevad suurem turvalisus, mugavam töökeskkond veokijuhile ja ökonoomsus.
Logistikaettevõte Girteka soetab 2000 Volvo veokit

Leedu ettevõte, Girteka Logistics, mis omab 8000 veokit ja pakub tööd  15000 veokijuhile opereerib laialdast logistikavõrgustikku Euroopas ja Venemaal.

Kvaliteetne pikamaaveoteenus, ökonoomsus, turvalisus ja juhi mugav töökeskkond on Girteka Logistics jaoks olulised. Need olid ka peamised argumendid, miks otsustati investeerida 2000 uude Volvo FH veokisse.

"Uus Volvo FH aitab suurendada meie võimekust ning säästa kütusekuludelt pakkudes samal ajal juhile suurepärast töökeskkonda. See investeering võimaldab meil anda oma panuse maanteede turvalisusesse ning keskkonnahoidu. Volvo Trucks'iga oleme partneritena ühisel teel liiklusõnnetustevaba ja väiksema keskkonnamõjuga tuleviku suunas, " ütleb Edvardas Liachovičius,  Girteka Logistics juht.

Volvo Trucks tõi hiljuti turule terve seeria uusi raskeveokeid, sealhulgas ka lipulaevaks tituleeritud Volvo FH mudeli. 

I-Save'iga Volvo FH mudelil kasutatakse efektiivset Turbo Compound mootorit ning muid omadusi, mis võimaldavad säästa kütusekuludelt kuni 10%. * Girteka tellitud 2000 veokist on suur osa just I-Save'iga veokeid.

"Testisime I-Save'iga Volvo FH mudeleid ning avastasime märkimisväärsed võimalused säästuks kütusekuludelt, mis on kasulik nii meie ärile, kui ka keskkonnale meie ümber, " selgitab Edvardas Liachovičius Girteka Logistic'ust. Suurinvesteering on loogiline jätk juba 15 aastat kestnud koostööle kahe ettevõtte vahel. 

Seda kinnitab ka Volvo Trucks president Roger Alm: " Meil on pikaajaline ja tulemuslik koostöö Girteka Logistics'iga ning rõõmustame nende valiku üle investeerida just Volvo veokitesse. Üheskoos viime veonduse sootuks uuele jätkusuutlikumale tasemele, igas mõttes.

Girteka Logistics on traditsiooniliselt finantseerinud oma seniseid Volvo veoki oste kasutades Volvo Financial Services pakutavaid teenuseid; nii ka seekord.

Girteka Logistics veokite tootmisega alustatakse 2021. aasta märtsis ning veokid tarnitakse selle aasta jooksul.

* Kütusekulu erinevus arvutatakse I-Save'i diislikütuse ja AdBlue kulude võrdlemisel: Mootor D13TC Euro 6 (D) koos pikamaavedude kütusesäästupaketiga ja mootor D13 eSCR Euro 6 (D) ilma pikamaavedude kütusesäästupaketita. Tegelik kütusekulu erineb olenevalt paljudest teguritest, nagu juhi kogemused, kiirushoidiku kasutamine, sõiduki tehnilised andmed, sõiduki koormus, tegelik topograafia ja ilmastikutingimused.
 

LINK trükikõlbulikele fotodele.

Lisainformatsioon:


Kadri Siibak
telefon:, +3725126668
e-mail: kadri.siibak@consultant.volvo.com

 

Volvo Trucks pakub veonduse täislahendusi professionaalsetele ja nõudlikele klientidele, varustades neid kesk- ja raskeveokite täisvalikuga. Klienditugi tagatakse 2300 hoolduskeskusest koosneva ülemaailmse võrgustiku kaudu, mis hõlmab enam kui 130-t riiki. Volvo veokite tootmine toimub 13-s riigis üle kogu maailma. 2020. aastal tarniti kogu maailmas ligi 94 000 Volvo veokit. Volvo Trucks on Volvo kontserni osa. Volvo kontsern on maailma juhtivaid veokite, busside, ehitusseadmete ning merenduses ja tööstuses kasutatavate tööstuslike mootorite tootjaid. Volvo kontsern pakub ka finants- ja hooldusteenuste täislahendusi. Volvo Trucksi töö põhineb ettevõtte põhiväärtustel – kvaliteedil, ohutusel ja keskkonnahoiul.