AS Herentes veokipark täienes 5 uue ökonoomse Volvo veoki võrra

Äsja lisandus AS Herentese pea sajast veokist koosnevasse veokiparki 5 uut Volvo FH veokit.Täpsemalt on tegemist 6x2 teljevalemiga sadulveokitega, mil on 500 hj Turbo Compound mootorid ja i-Save funktsioon, mis tagab maksimaalse kütusesäästu. Volvo Trucks Estonia tegevjuhi Maria Karlströmi sõnul on suur au ja rõõm alustada koostööd sellise transpordiettevõttega Herentes AS.
Herentes AS uued Volvo veokid
Rein Aav, AS Herentes asutaja ja Maria Karlström, Volvo Trucks Eesti tegevjuht veokite üleandmisel

„Meie jaoks on see märk usaldusest. Kindlasti ootame koostöö jätkumist ja arenemist ka tulevikus. I-Save’i ja Turbo Compound mootoriga Volvo FH on suurepärane valik transpordiettevõttele, kelle jaoks on olulised nii kütusesääst kui ka juhi töökeskkond. Andsime endast parima, et vastata Herentes AS nõudmistele ja ootustele veokite osas,“ kinnitab Maria Karlström.

Meeldiva koostöö algust toob välja ka Rein Aav, Herentes AS asutaja. “Koostöö Volvo Trucksiga on alanud suurepäraselt. Olen tänulik Volvo tiimile, kes pingutas meile sobiva lahenduse ja pakkumise tegemisel kõvasti. Lisaks oli ülimalt hea meel tõdeda, et peale veokite üleandmist ei lõppenud Volvo inimeste professionaalne lähenemine, vaid lisaks viidi läbi väga põhjalik koolitus iga juhiga, kes antud veokitega igapäevaselt sõitma hakkasid. Suur tänu Teile! See andis meile lisa kindluse, et veokid lähevad kasutusse korrektselt ja arusaadavalt juhtide poolt. Ootan meie koostöö jätkumist ja arenemist ka tulevikus. Esimesed muljed uutest Turbo Compound mootoriga Volvo FH veokitest on samuti väga positiivsed,“ lisab ta.

Herentes AS on 1996. aastal asutatud AS Herentes on 1996. aastal asutatud transpordiettevõte, mille põhitegevusalaks on rahvusvahelise maanteetranspordi korraldamine ja ekspedeerimine. Ettevõte põhineb 100% Eesti kapitalil. Ettevõte teostab vedusid osa- ning täiskoormatena peamiselt Baltikumis, Skandinaavias ning SRÜ riikides. Herentes AS veoautodel on spetsiaalselt Venemaale vedudeks kohandatud CEMT load.  Lisaks teostatakse ka ohtlike ainete vedusid (ADR) – nii juhid kui autod omavad ADR kvalifikatsiooni.