Volvo Trucks tutvustab Euroopas uut kasutatud veokite müügiportaali VolvoSelected.com

Kasutatud veokite huvilised Euroopas saavad nüüd soetada kasutatud Volvo veokeid uuest müügiportaalist www.VolvoSelected.com, mida haldab Volvo Trucks. Unikaalseks teeb portaali see, et sealt leiab kasutatud veokeid üle maailma, mida on võimalik tarnida kliendile sobivasse riiki, sh Eestisse.
Teeme kasutatud veokite ostmise mugavamaks, kiiremaks ja lihtsamaks.

Aastas müüb Volvo Trucks üle maailma 15 000-20 000 kasutatud veokit. Portaaliga VolvoSelected.com on ettevõtte soov muuta kasutatud veokite ostuprotsess klientidele senisest veel kiiremaks ja mugavamaks. Sarnaselt muudele ärivaldkondadele on ka veokiostud liikunud paljuski veebi, mis on muutnud selle rahvusvaheliseks ja riigipiiridest kaugemale ulatuvaks äriks.  Volvo Selected pakub kasutajatele hulga otsingut hõlbustavaid filtereid (veoki tüüp, teljevalem), et leida igale vajadusele ja ärivaldkonnale sobiv kasutatud veok.

Maria Karlström, Volvo Estonia tegevjuht, rõõmustab, et uus portaal toob ka siinsele kliendile koju kätte laiema valiku kasutatud veokeid. “Usun, et VolvoSelected.com on klientidele hea võimalus valida mugavamalt ja kiiremalt just oma äriga kõige paremini sobivad kasutatud veokid,” lisab Karlström.

Ka kasutatud veokite ostu aitab finantseerida Volvo Financial Services, VFS. Vastav kalkulaator on lisatud ka VolvoSelected.com portaali, et kalkuleerida kiirelt ja mugavalt võimaliku liisingumakse suurus kuus.

Uuri lisa: www.volvoselected.com

Lisainformatsioon:

Kadri Siibak
telefon: +3725126668
e-mail: kadri.siibak@consultant.volvo.com

Volvo Trucks pakub veonduse täislahendusi professionaalsetele ja nõudlikele klientidele, varustades neid kesk- ja raskeveokite täisvalikuga. Klienditugi tagatakse 2300 hoolduskeskusest koosneva ülemaailmse võrgustiku kaudu, mis hõlmab enam kui 130-t riiki. Volvo veokite tootmine toimub 13-s riigis üle kogu maailma. 2020. aastal tarniti kogu maailmas ligi 94 000 Volvo veokit. Volvo Trucks on Volvo kontserni osa. Volvo kontsern on maailma juhtivaid veokite, busside, ehitusseadmete ning merenduses ja tööstuses kasutatavate tööstuslike mootorite tootjaid. Volvo kontsern pakub ka finants- ja hooldusteenuste täislahendusi. Volvo Trucksi töö põhineb ettevõtte põhiväärtustel – kvaliteedil, ohutusel ja keskkonnahoiul.