Veokid

Volvo Estonia laiendas Tallinna töökoda

Volvo Truck Center Tallinna töökoja laiendustööd on lõppenud ning nüüdsest on klientidele avatud uuenenud töökoda, mis võimaldab pakkuda teenuseid senisest suuremas mahus.

Töökoja laiendus toob endaga lisaks kaasa uusi võimalusi nagu avariijärgne kerevenitus ning värvitööd. Hooldus- ja remonditööde võimekus kasvas kahe lisaliini võrra.

Keretöid saab teostada nüüd täislahendusena; eraldi keretööde ruum võimaldab pakkuda ühes töökojas nii avarijärgset kerevenitust, ettevalmistust värvitöödeks ning tipptasemel värvikambrit. Uued teenused lihtustavad kindlustusettevõtete ja kahjukäsitlejate tööd, kuna kõik vajalikud remondi- ja hooldustööd on võimalik nüüd teostada ühes töökojas.

“Laienenud töökoda võimaldab meil pakkuda klientidele ja partneritele senisest laiemat teenuste valikut ja teostada senisest suuremas mahus hooldus- ja remonditöid, “ ütleb Maria Karlström, Volvo Estonia OÜ tegevjuht. “Volvo Truck Center Tallinna töökojas on lisaks Volvo ja Renault veokitele oodatud ka teiste veokitootjate masinad, “ lisab Karlström.

Vaata laienenud töökoda tutvustavat videoklippi: https://www.youtube.com/watch?v=oklw-nLgyvc

Lisainformatsioon:

Kadri Siibak

telefon: +3725126668

e-mail: kadri.siibak@consultant.volvo.com

Volvo Trucks pakub veonduse täislahendusi professionaalsetele ja nõudlikele klientidele, varustades neid kesk- ja raskeveokite täisvalikuga. Klienditugi tagatakse 2300 hoolduskeskusest koosneva ülemaailmse võrgustiku kaudu, mis hõlmab enam kui 130-t riiki. Volvo veokite tootmine toimub 13-s riigis üle kogu maailma. 2020. aastal tarniti kogu maailmas ligi 94 000 Volvo veokit. Volvo Trucks on Volvo kontserni osa. Volvo kontsern on maailma juhtivaid veokite, busside, ehitusseadmete ning merenduses ja tööstuses kasutatavate tööstuslike mootorite tootjaid. Volvo kontsern pakub ka finants- ja hooldusteenuste täislahendusi. Volvo Trucksi töö põhineb ettevõtte põhiväärtustel – kvaliteedil, ohutusel ja keskkonnahoiul.