Veokid

Volvo Trucks Baltic North tegevjuhi kohusetäitjana alustas Sigurd Wandel

| 1 min | 1 min
Alates 17. juunist 2024, alustas Volvo Trucks Baltic North tegevjuhi kohusetäitjana tööd Sigurd Wandel. Sigurd on Volvo kontsernis töötanud alates 2000. aastast erinevatel juhtivatel ametikohtadel.
Sigurd Wandel Tegevjuhi kohusetäitja Volvo Trucks Estonia

Volvo Trucks Baltic North on Volvo kontserni kuuluv ettevõte, mis tegeleb Volvo veoautode müügi ja teenindusega Eestis ja Lätis. Ettevõttes töötab ligikaudu 170 inimest, kellest üle 80% on hõivatud jaemüügiga ja teenindusega seotud tegevustes. Volvo Trucks Baltic North on Volvo Trucksi ja Renault Trucksi ametlik turustaja ja hooldusteenuse pakkuja Eestis ja Lätis, hallates kokku 7 teeninduskeskust.

 

Volvo Trucks pakub keskmiste -ja raskeveokite täieliku valikuga terviklikke transpordilahendusi nõudlikele ja professionaalsetele klientidele. Kliendituge pakutakse ülemaailmse edasimüüjate võrgustiku kaudu, millel on 2200 teeninduspunkti umbes 130 riigis. Volvo veokite tootmine toimub 12 riigis üle kogu maailma. 2023. aastal tarniti üle maailma umbes 145 000 Volvo veokit. Volvo Group on üks maailma juhtivaid veoautode, busside, ehitusseadmete ning laeva- ja tööstusmootorite tootjaid. Samuti pakub Volvo kontserni kuuluv Volvo Trucks oma klientidele veokide finantseerimise ja teeninduse terviklahendusi. Volvo Trucksi põhiväärtused on kvaliteet, ohutus ja keskkonnahoid.

 

Kontaktandmed:

 

Sigurd Wandel
Volvo Trucks Baltic North tegevjuhi kohusetäitja
E-post: Sigurd.Wandel@volvo.com
Tel: +46 73 9021905