Veokid

Tirion OÜ kliendilugu: oleme rahul, et Volvo veokid on mugavad, ökonoomsed ja vaiksed

Selles kliendiloos jagab oma kogemusi Volvo veokite ning Volvo Truck Center teenustega Tirion OÜ juhataja Vitali Tsernolobov.

Rääkige palun pisut lähemalt Tirion OÜ'st. Kuidas tutvustate oma ettevõtet ja äri ise? 

Meie ettevõte tegeleb regionaalsete kaubavedudega Eestis, veame nii pakke kui ka kaubaaluseid. Oleme selles valdkonnas tegutsenud enam kui kümme aastat. Täna kuulub meie kohusetundlikku meeskonda juba 15 tublit meest.

Kui suur on Teie masinapark ning milleks veokeid peamiselt kasutate?

Täna on meie kasutuses kokku 15 sõidukit, millest 7 on kaubikud ja 8 veoautod. Veokiparki kuulub kuus Volvot. Omame pikaajalist kogemust veoautodega, mistõttu on meie eelistatud valikuks just Volvo kaubamärk.  Meie hinnang põhineb sellele, et hinna ja kvaliteedi suhe on meie jaoks paigas. Samuti oleme kasutanud erinevate Volvo Truck Center töökodade teenuseid üle Eesti ning oleme alati kogenud professionaalset ja meeldivat teenindust.

Soetasite hiljuti uued Volvo veokid. Miks osutusid valituks Volvo veokid? Millised märksõnad on Teie kui kliendi ja kasutaja jaoks olulised?

Hiljuti sai soetatud kaks uut veokit: Volvo FM 500 ja Volvo FH 500 mudelid. Kindlasti tahan tuua välja kõrge kvaliteedi ja esmaklassilise mugavuse. Ökonoomne, mugav, vaikne - need märksõnad on sobivaimad nende autode iseloomustamiseks.  Nende veokite kohta võib julgelt öelda "tõelised tööhobused".  Kindlasti jätkame oma koostööd Volvoga ka edaspidi.