Veokid

Circle K Transport Eesti kogemuslugu: oleme väga rahul nii uute veokite kui ka Volvo Truck Center teenustega

Oma kogemust Volvo veokitega ning Volvo Truck Center Tallinna uue värvikambri teenusega jagab Raido Tõnismägi, Circle K Transport Eesti OÜ transpordijuht.

Circle K tanklaid  tunneb ilmselt iga eestlane, kuid kuidas tutvustate oma ettevõtet ja äri ise?

Circle K põhitegevuseks on mootorikütuste ning toidu-ja esmatarbekaupade ning teenuste jaemüük. Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüjana omame ja opereerime Circle K kaubamärkide all 59 täisteenindus- ja 17 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. 26 autopesulaga, oleme suurim automaatpesulate kett Eestis. Ettevõtte pakub tööd ja eneseteostust rohkem kui 700 inimesele. Jaemüügi ettevõttena töötame klientide heaks ja eksisteerime ainult tänu klientidele. Circle K teenindusjaamades Eestis tehakse ühes kuus üle 1,5 miljoni ostutehingu, seega külastab iga Eesti elanik meid 14 korda aastas. Sel suvel alustas ettevõte ise ka kütuseveoga ning tänu sellele loodi Circle K Transport Eesti. 

Kui suur on Circle K Transport Eesti veokipark ning milleks veokeid peamiselt kasutate?

Ettevõtte veokiparki kuulub täna 6 uut Volvo FM veokit. Circle K Transpordi jaoks on väga oluline, et veokid oleksid vastupidavad  ja töökindlad, kuna veokid sõidavad ja veavad kütust 24/7.  Meile on oluline ka veoki kaal. Uued Volvo veokid on kerged ja tänu sellele on võimalik vedada maksimaalseid koormaid ning olla seeläbi efektiivsem.

Miks osutusid valituks Volvo veokid? Millised märksõnad on Teie kui kliendi ja kasutaja jaoks olulised?

Uue põlvkonna Volvo veokid on väga kaasaegsed ja innovatiivsed. Veokite  430 hj mootor ja iShift käigukast annavad väga hea jõulise ja sujuva mineku, samas on keskmine kütusekulu uskumatult madal. Kasutame ka Volvo Connect lahendust, mis aitab saavutada veel paremaid tulemusi nii kütusekulu kui muude parameetrite osas. Kõik veokijuhid on läbinud vastava koolituse ja tänu Volvo Connect äppile saavad nad ka ise oma sõidutulemusi jälgida.

Kasutasite hiljuti Volvo Truck Center Tallinna töökoja värvimisteenust. Kuidas hindate seda kogemust ning millised märksõnad siinkohal välja toote?

Kõik meie veokid said värvitud uues Tallinna töökojas. Oleme teenuse ja tehtud töö kvaliteediga väga rahul, töö teostati kiiresti ja korralikult ning veokid näevad suurepärased välja!

Soovime Volvo Estonia poolt Circle K Transport Eesti veokitele jätkuvalt mõnusat ja ökonoomset kulgemist!